ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

  

 

Σε μόλις 22 μέρες παραδόθηκε έτοιμο για βάψιμο. Η τεχνογνωσία, η οργάνωση και οι άρτια καταρτιμένοι συνεργάτες που έχουμε, μας βοηθάνε ώστε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε αποτελέσματα σαν αυτά!!!

12

Περισσότερα...

Ένα σπίτι είναι κάτι παραπάνω από τέσσερις τοίχους.

Το διαλέγεις με βάση τις ανάγκες σου και το διακοσμείς με βάση το γούστο σου. Και τι σημαίνει αυτό;

house graphic 300x220

Πως έχει ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου! Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα θα διαθέσεις για να το διαμορφώσεις εσωτερικά αρκεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλεις.

 Τι γίνεται όμως με το εξωτερικό μέρος του σπιτιού;

Περισσότερα...

Κάθε Ανακαίνιση ενός χώρου, είτε επαγγελματικού είτε κατοικίας αποτελεί μια πρόκληση για το γραφείο μας. Έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον τομέα της Ξηράς Δόμησης και Θερμοπρόσοψης, μελετάμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και προτείνουμε την καλύτερη λύση για τη Διαμόρφωση του ιδανικού χώρου.

new plasterboard ceiling in entrance to kitchen beneath flat roof  Sienos tinkavimasparuošimas 2

Είναι το δωμάτιο του σπιτιού που στο τελείωμα της μέρας αναζητάμε ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία.

Ο τρόπος που θα διαμορφωθεί και διακοσμηθεί ένα υπνοδωμάτιο είναι ουσιαστικός και σίγουρα πρέπει να είναι... ονειρεμένος! 

049c7f9142654dc669f3ee91cd40329c9

Περισσότερα...

Το σαλόνι είναι, συνήθως, ο πιο κοινωνικός και λειτουργικός χώρος σε ένα σπίτι. Εκεί περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου και υποδέχεσαι τους φίλους σου γι’ αυτό πρέπει να είναι άνετο και όμορφα διακοσμημένο. Η γυψοσανίδα είναι ένα ευέλικτο υλικό που μπορεί να μας προσφέρει πολλές λύσεις ανάλογα με τον χώρο και το γούστο.

Σε συνδυασμό με ξύλο, πλακάκι ή πέτρα, μπορεί να δημιουργηθεί μια επιτοίχια σύνθεση σαλονιού και δωματίου ώστε να δώσουμε φινέτσα και στυλ.

kabinet 1επενδυση τζακιου διακοσμηση διαμορφωση γυψοσανιδα ψευδοροφη κρυφοσ φωτισμοσ χωρισμα

Περισσότερα...

πάσο κουζίνας

Χώρος συνάντησης, έμπνευσης και γαστριμαργικής δημιουργίας!
Μπαίνοντας στο σπίτι, μας συστήνεται με τη μυρωδιά του φρέσκου αχνιστού καφέ και του ζεστού μαγειρεμένου φαγητού. Η κουζίνα είναι η πρωταγωνίστρια κάθε σπιτιού!

Περισσότερα...

Home | Us | Contact

Copyright © 2015 - ΛΑΤΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. All Rights Reserved.