Το όνομά μας, σφραγίδα ποιότητας στις Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

γυψοσανιδα κρυφοσ φωτισμοσ γυψινα σχεδια διακοσμηση

Με μια πορεία 40 χρόνων έχουμε την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό κι ένα άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε κάθε υπηρεσία στον κλάδο της ξηράς δόμησης.

Μελετώντας κάθε ανάγκη και ιδέα σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πολυδιάστατη λύση δόμησης. Με τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων σχημάτων και πολλών χρήσεων, η Γυψοσανίδα έχει αμέτρητες δυνατότητες.

Στην Ξηρά δόμηση οι γύψινες διακοσμήσεις αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο στην διακόσμηση, αλλά και στην ανάπλαση εσωτερικών χώρων. Οι επιλογές των γύψινων κατασκευών θεωρητικά αλλά και πρακτικά δεν έχουν περιορισμούς.

 

Στα συστήματα Ξηράς Δόμησης ανήκουν γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικά προφίλ, εξαρτήματα και υλικά επεξεργασίας επιφανειών. 

Θεωρούνται σύγχρονα υλικά για την δόμηση και την διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου και διακρίνονται σε συστήματα οροφών, τοιχοποιίας και επενδύσεων, στον εσωτερικό χόρο και στο κέλυφος ενός κτίσματος.
Η γυψοσανίδα
Ως υλικό, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και λύσεις για την αναμόρφωση εσωτερικών χώρων και παράλληλα την δυνατότητα κατασκευής άπειρων μορφών κρυφού φωτισμού. 
Γενικά οι γυψοσανίδες είναι επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πυρήνα γύψου, επενδυμένο από τις δύο πλευρές με ειδικό χαρτί. Χρησιμοποιούνται ευρέως στις κατασκευές εσωτερικών χώρων. Για κατασκευές και παρεμβάσεις στις εξωτερικές επιφάνειες του κτηρίου, όπως και σε εσωτερικούς χώρους εκτεθειμένους σε υγρασία χρησημοποιείται η ανθυγρή γυψοσανίδα, η οποία είναι επενδεδυμένη και στις δύο πλευρές της με χαρτί ειδικής πυκνώτητας και περιέχει άνυδρο γύψο.
 
Πλεονεκτήματα:
Mικρό βάρος, μεγάλη ελαστικότητα και υψηλή μηχανική αντοχή, έχουν ειδικές προδιαγραφές, ανάλογα με τον τύπο τους, για θερμομόνωση, υψηλή αντοχή πυρός και μας δίνουν ιδανική τελική επιφάνεια έτοιμη για ελαιοχρωματισμό και τοποθέτηση άλλων διακοσμητικών υλικών όπως η ταπετσαρία ή τα πλακίδια.
Με αυτό τον τρόπο, η γυψοσανίδα αποτελεί το δομικό  υλικό που μπορεί να έχει πλήρη εφαρμογή στην ανακαίνιση ενός κτηρίου και γενικότερα σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. 
 
Τα είδη γυψοσανίδων στην αγορά είναι τα εξής:
  •  Στάνταρvτ - Aυτού του είδους οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται σε γενικές εφαρμογές, δηλαδή για την κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών τοίχων και για εσωτερικές επενδύσεις εξωτερικών τοίχων. 
  • Πυράντοχες - Aυτού του είδους οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται σε κατασκευές υψηλών μηχανικών απαιτήσεων πυραντοχής και προστασίας από την φωτιά, ο πυρήνας τους περιέχει ορυκτές ίνες και άλλα πρόσμικτα που δίνουν στη γυψοσανίδα ιδιαίτερη αντοχή στη φωτιά.
  • Ανθυγρές - Aυτού του είδους οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται σε χώρους αυξημένης υγρασίας, το χαρτί τους περιέχει μυκητοκτόνες ουσίες και ο πυρήνας τους είναι ειδικά επεξεργασμένος με πρόσμικτα που μειώνουν σημαντικά την απορροφητικότητα τους σε νερό. 
  • Ανθυγροπυράντοχες - Αυτού του είδους οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται σε χώρους που απαιτούν αυξημένη παθητική πυροπροστασία και παράλληλα αντοχή στην υγρασία.
 
Οι συνήθεις διαστάσεις τους στην αγορά.
Οι γυψοσανίδες παράγονται σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές πάντοτε σε σταθερό πλάτος 1,20 m. Το στάνταρτ μήκος τους κυμαίνεται από τα 2 έως 3 μέτρα και το πάχος τους από 0,65 έως και τα 1,25 cm. Το πάχος τους σηματοδοτεί την αντοχή, την ηχομόνωση καθώς και την δυνατότητα για πυροπροστασία. Στις σχετικές εφαρμογές το αυξημένο πάχος βελτιώνει πάντοτε τις αντίστοιχες ιδιότητες.
 
Ζητήστε μας να σας δείξουμε την εφαρμογή που επιθυμείτε τωρα, στο δικό σας χώρο.

 

 

θολοσ γυψινα σχεδια κρυφοσ φωτισμοσ

 

γυψοσανιδα κρυφοσ φωτισμοσ διακοσμηση συνθεση σαλονιου

 

τραπεζαρια γυψινεσ διακοσμησεισ γυψοσανιδεσ κρυφοσ φωτισμοσ ψευδοροφή συνθεση

 

punime te thata akustike