Το όνομά μας, σφραγίδα ποιότητας στις Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

Στην επιχειρησή μας πάντα έχουμε ανάγκη απο σωστούς και καλούς συνεργάτες. Στείλτε μας το βιογραφικό σας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα...

«Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν ποικιλία γνώσεων, αλλά επιμένουν σε αυτό που γνωρίζουν να κάνουν, επιτυγχάνουν καλύτερα από τις άλλες. Οι πιο ευημερούσες είναι αυτές που συγκεντρώνουν το σύνολο των γνώσεών τους γύρω από μια δραστηριότητα.»

Με γνώμονα το παραπάνω, η επιχείρηση "ΛΑΤΙΝΟΣ" ενημερώνεται διαρκώς για τα νέα σύγχρονα δομικά υλικά αλλά και για τις νέες εφαρμογές του γύψου. Άλλωστε, ο γύψος είναι ένα ορυκτό απόλυτα φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες.

Περισσότερα...

 Το 1976 ο Αντώνης Λατίνος ίδρυσε την επιχείρηση "Α. Λατίνος", η οποία δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα, στον τομέα των Γύψινων κατασκευών και διακόσμησης.

Με όραμα την δημιουργία μιας επιτυχημένης πορείας στο χώρο αυτό που θα μπορεί να προσφέρει έργο αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος  & επιπέδου με τις κατασκευές της, κατάφερε να υλοποιήσει τη σημερινή μορφή της επιχείρησης.

Περισσότερα...

Οι πελάτες μιας επιχείρησης είναι οι καλυτεροι διαφημιστές της. Ενδεικτικά παραθέτουμε λίστα μερικών Επιχειρήσεων που μας εμπιστεύθηκαν.

Παράλληλα με την κατασκευή επαγγελματικών χώρων, εξυπηρετήσαμε και φέραμε εις πέρας, εκατοντάδες ιδιωτικών κατασκευών, σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες