Το όνομά μας, σφραγίδα ποιότητας στις Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

 Το 1976 ο Αντώνης Λατίνος ίδρυσε την επιχείρηση "Α. Λατίνος", η οποία δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα, στον τομέα των Γύψινων κατασκευών και διακόσμησης.

Με όραμα την δημιουργία μιας επιτυχημένης πορείας στο χώρο αυτό που θα μπορεί να προσφέρει έργο αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος  & επιπέδου με τις κατασκευές της, κατάφερε να υλοποιήσει τη σημερινή μορφή της επιχείρησης.

Με μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της  πλεονέκτημα την τεράστια ποικιλία σχεδίων αλλά και την ανάπτυξη του Δημιουργικού της τμήματος, έχει καταφέρει να ανανεώνει και να συντηρεί τα παλιά της σχέδια καθώς και να δημιουργεί νέα.

Αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων της με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά ορθό τρόπο. Το τμήμα κατασκευών που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργοδηγούς και εξειδικευμένους τεχνίτες έχει ως κύριο μέλημά του την άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου.

Η επιχείρηση σήμερα βρίσκεται στη εξελικτική φάση της 2ης γενιάς της και μέσα από μια μακροχρόνια πορεία έχει πλέον αποκτήσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον χειρισμό μεγάλων έργων, επενδύοντας σε έμψυχο δυναμικό και υλική υποδομή  ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τις κατασκευές.

Η "Μάνος Λατίνος" σήμερα, συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως πρωτοπόρα επιχείρηση στον κατασκευαστικό χώρο, στις Εφαρμογές ξηράς δόμησης, που αφορούν στις ολικές Ανακαινίσεις, Διαμορφώσεις & Επισκευές χώρων και στις  Γύψινες Διακοσμητικές κατασκευές με τη χρήση των πλέον σύγχρονων υλικών, διατηρώντας το όνομά της σαν το κριτήριο της ποιοτικής διαφοράς μέσα στην αγορά.

Μπορούμε σήμερα, μετά από 40 και πλέον έτη παρουσίας μας, να δηλώσουμε με υπερηφάνεια:
Το όνομα ΛΑΤΙΝΟΣ, είναι η σφραγίδα Ποιότητας, στις εφαρμογές Ξηράς Δόμησης και τις Γύψινες Κατασκευές.