Το όνομά μας, σφραγίδα ποιότητας στις Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

 

"Η διακοσμητική (εσωτερική αρχιτεκτονική) όπως την γνωρίζουμε σήμερα, είναι η «ψυχή» ή το έσω της αρχιτεκτονικής (interior design) και την κατατάσσουμε στις εφαρμοσμένες τέχνες. Διέπεται από αρχές και κανόνες και απαιτούνται ειδικές γνώσεις πάνω σε πολλά τεχνικά θέματα, πέραν βέβαια της αισθητικής που είναι απαραίτητη."

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο αποτελούμενα από έμπειρους τεχνίτες που φροντίζουν προσωπικά για την κατασκευή και την τοποθέτηση όλων των προϊόντων μας.

Περισσότερα...

μελετη σχεδιο απεικονιση

Πέρα από τα αναρίθμητα σχέδια που ήδη έχουμε στο ενεργητικό μας μπορούμε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή βάσει αρχιτεκτονικού σχεδίου, διότι ήδη έχουμε εισέλθει στη ψηφιακή τεχνολογία σχεδιασμού και παραγωγής.

Περισσότερα...

 γυψοσοβα σοβατισμα επιχρησμα knaufΗ εταιρεία "ΛΑΤΙΝΟΣ" ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες έχει πλέον την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και ένα πιστοποιημένα εκπαιδευμένο συνεργείο που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε κάθε υπηρεσία στον κλάδο των έτοιμων επιχρησμάτων.

Περισσότερα...

Η επιχείρηση ΛΑΤΙΝΟΣ έχοντας μια πολυετή πείρα, φροντίζει να παρακολουθεί κάθε εξέλιξη στις νέες τάσεις της τεχνολογίας.

Η Εξωτερική Θερμοπρόσοψη ή Θερμομόνωση είναι μια από τις εργασίες που παρέχει η επιχείρηση ΛΑΤΙΝΟΣ. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιεί πιστοποιημένα μονωτικά υλικά όπως: ISOMAT και KNAUF, που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Περισσότερα...

FHB VAPOR DRIVEΠολλοί είναι οι παράγοντες που με διάφορους τρόπους συντελούν στη φθορά των εξωτερικών τοιχίων μιας κατοικίας. 

Όλοι όμως έχουν έναν κοινό παρονομαστή:

Tο Nερό.

                         

Περισσότερα...