Το όνομά μας, σφραγίδα ποιότητας στις Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

FHB VAPOR DRIVEΠολλοί είναι οι παράγοντες που με διάφορους τρόπους συντελούν στη φθορά των εξωτερικών τοιχίων μιας κατοικίας. 

Όλοι όμως έχουν έναν κοινό παρονομαστή:

Tο Nερό.

                         

Ένα πολύ μεγάλο μέρος των κτιρίων στην Αθήνα και γενικά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν πρόβλημα με τους εξωτερικούς τοίχους.

Τα περισσότερα κτίρια αυτή την στιγμή στις μεγάλες πόλεις σε υψηλό ποσοστό είναι μεγάλης ηλικίας χωρίς να έχει γίνει σε αυτά καμμία συντήρηση επί πολλά χρόνια, ούτε καν ένα βάψιμο, που συνήθως απαιτείται μετά από 7- 10 χρόνια και γενικά παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά με φουσκωμένα χρώματα, ξεκολλημένους σοβάδες, μπετόν με διαβρωμένα σίδερα (ενανθράκωση σκυροδέματος).

θερμοπροσοψη επιδιόρθωση εξωτερικου τοιχου 

θερμοπροσοψη επιδιόρθωση εξωτερικου τοιχου

Υπάρχουν όμορφες προσόψεις παλιών κτιρίων που κινδυνεύουν να καταστραφούν εντελώς με την πάροδο των χρόνων. Όπως κάθε σοβατισμένη επιφάνεια εκτεθειμένη στο ύπαιθρο, δέχονται καθημερινά τις επιθέσεις, όχι μόνο του καιρού και της επιβαρυμένης με καυσαέρια ατμόσφαιρας αλλά και πολλών βλαβερών μικροοργανισμών.

Κι όταν δημιουργηθούν οι πρώτες, έστω και λεπτότατες, ρωγμές στο προστατευτικό τους επίχρισμα, η εμφάνιση διαλυμένων σοβάδων και εξωτερικών τοίχων μόνιμα υγρών δεν είναι παρά θέμα χρόνου. Η αποτροπή λοιπόν της διείσδυσης της υγρασίας αποτελεί βασική επιδίωξη των περισσότερων εργασιών αποκατάστασης.

θερμοπροσοψη επιδιόρθωση εξωτερικου τοιχου θερμοπροσοψη αποκατασταση επιδιόρθωση εξωτερικου τοιχου

Το γραφείο μας αναλαμβάνει σε όποια περιοχή και να βρίσκεστε, την μελέτη του κτιρίου σας και την πλήρη αποκατάσταση ή αναδιαμόρφωση του, οπως και οποιαδήποτε μελέτη και εφαρμογή θερμοπρόσοψης που ίσως να χρειαστεί.

Η πολυετής εμπειρία και οι συνεργάτες μας είναι στην διαθεσή σας για να ανταποκριθούν σε κάθε δική σας προσδοκία.