Το όνομά μας, σφραγίδα ποιότητας στις Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

Η επιχείρηση ΛΑΤΙΝΟΣ έχοντας μια πολυετή πείρα, φροντίζει να παρακολουθεί κάθε εξέλιξη στις νέες τάσεις της τεχνολογίας.

Η Εξωτερική Θερμοπρόσοψη ή Θερμομόνωση είναι μια από τις εργασίες που παρέχει η επιχείρηση ΛΑΤΙΝΟΣ. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιεί πιστοποιημένα μονωτικά υλικά όπως: ISOMAT και KNAUF, που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Η Εξωτερική Θερμομόνωση που είναι γνωστή και ως θερμοπρόσοψη, είναι η εξωτερική μόνωση των τοίχων του κτιρίου. Στο μυαλό σας μπορείτε να έχετε την εξωτερική θερμομόνωση, ως έναν μανδύα αντανάκλασης που φοράμε στο κτίριο, γύρω από όλες τις πλευρές του. Με αυτό τον τρόπο το προστατεύουμε από τη ζέστη και το κρύο, ενώ πλέον η διαμονή σε αυτό είναι πιο ευχάριστη από ποτέ και ταυτόχρονα το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού μειώνεται σημαντικά.

μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη

μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη

 

 

 

 

 

 

 

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι η καλύτερη λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση παλαιών και νέων κτηρίων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αντικαταστήσει την συμβατική μόνωση (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος), καθώς έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα.

μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη

Μετά την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας, θα διαπιστώσετε σημαντική διαφορά και ένα πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού εξαλείφοντας τις θερμογέφυρες του κτηρίου πετυχαίνουμε μείωση στην κατανάλωση του ρεύματος 45-60%, τόσο για κλιματισμό το καλοκαίρι όσο και για θέρμανση το χειμώνα. Ταυτόχρονα βέβαια, αναβαθμίζετε γενικότερα το κτίριο, καθώς και το βιοτικό σας επίπεδο, αφού πλέον διαμένετε με περισσότερη άνεση στο σπίτι σας.

μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη εξοικονομηση ενεργειασ

                       μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη εξοικονομηση ενεργειασΠροστιθέμενη αξία στο κτίριο

Όταν εφαρμόσετε εξωτερική θερμομόνωση στους τοίχους του σπιτιού σας, αυτομάτως αναβαθμίζετε ενεργειακά το κτίριο σας, και έτσι ουσιαστικά κάνετε μια επένδυση που του προσδίδει προστιθέμενη αξία. Μάλιστα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 2002/91/ΕΚ, όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα με βάση τη συνολική κατανάλωση ενέργειας (kwh/m²). Έχετε υπόψη πως όσα κτίρια δεν πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές δεν θα μπορούν να γίνουν αντικείμενα αγοροπωλησιών ή μισθώσεων, ενώ από την άλλη πλευρά κτίρια υψηλής ενεργειακής κλάσης θα έχουν σημαντικά αυξημένη εμπορική αξία.

Ανακαίνιση και άριστα αποτελέσματα σε υφιστάμενα κτίρια

Εφαρμόζοντας το σύστημα της εξωτερικής θερμομόνωσης, δεν κάνουμε απλά μόνωση στο σπίτι μας, αλλά παράλληλα ανακαινίζουμε τις όψεις του, ενώ ουσιαστικά κάνουμε και βάψιμο σε χρώμα της επιλογής μας κατά την τοποθέτηση του χρωμοσοβά. Έτσι λοιπόν για υφιστάμενα κτίρια τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο θεαματικά και κάνοντας εξωτερική θερμομόνωση έχουμε ταυτόχρονα και άλλα οφέλη.

μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη εξοικονομηση ενεργειασ

Ανεξάντλητες αρχιτεκτονικές επιλογές

Εκτός από την εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό του σπιτιού λόγω μειωμένου συνολικού πάχους της τοιχοποιίας και την ουσιαστική ανακαίνιση σε παλιές κατοικίες, η εφαρμογή της εξωτερικής θερμομόνωσης σας προσφέρει και απεριόριστη ελευθερία κατασκευής αρχιτεκτονικών σχεδίων όπως επίσης βέβαια και την επιλογή χρωμάτων και τελικών υφών.

μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη εξοικονομηση ενεργειασ   

        μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη εξοικονομηση ενεργειασ

 Υγρομόνωση προσόψεων και Προστασία από καιρικές συνθήκες

Με την εφαρμογή της εξωτερικής θερμομόνωσης στους τοίχους του σπιτιού σας, το προστατεύετε εξωτερικά από την υγρασία και το νερό της βροχής, ενώ και στο εσωτερικό δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μούχλας. Εκτός αυτού όμως προστατεύει τους τοίχους σας από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας διατηρώντας το εσωτερικό του σπιτιού σας δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό τον χειμώνα.

μονωση θερμομονωση θερμοπροσοψη εξοικονομηση ενεργειασ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων του σπιτιού σας και γενικότερα για την εφαρμογή της Θερμοπρόσοψης. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.