Το όνομά μας, σφραγίδα ποιότητας στις Εφαρμογές Ξηράς Δόμησης

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 31, 14342 - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Τηλ. + fax 210 2796610, mob.: 6979776358

Η φύση αρχίζει να ανθίζει και η ανάγκη να ανανεώσουμε το χώρο μας γίνεται όλο και πιο έντονη. Είτε πρόκειται για μεγάλο είτε για μικρό χώρο οι λύσεις είναι αμέτρητες και η επιλογή στα χέρια μας! Χρώματα, κουρτίνες, πίνακες, καλύμματα, φωτιστικά, βάζα ακόμη και σερβίτσια φαγητού ή κούπες του καφέ μπορούν να φέρουν την Άνοιξη σπίτι μας!

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Τώρα που η μέρα μεγαλώνει, θέλουμε το ζεστό φως του ήλιου να διαχέεται άπλετο στο χώρο και οι κουρτίνες έχουν το δικό τους βασικό και ξεχωριστό ρόλο στη διακόσμηση. Οι όμορφες επιλογές διώχνουν τη μονοτονία του χειμώνα ενώ τα χρώματα μπορούν να καθορίσουν το στυλ της διακόσμησης.  Floral για ρετρό διάθεση, έντονο κίτρινο της μαργαρίτας, γεωμετρικά σχέδια σε γκρι ή παστέλ αποχρώσεις του ροζ, πράσινου, λιλά, κίτρινου, ροδακινί ή της μέντας που αποπνέουν ζεστασιά, δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη και ρετρό ατμόσφαιρα και μπορούν να αναδείξουν το χώρο.

διακοσμηση χρωμα κουρτινεσ διακοσμηση χρωμα κουρτινεσ
 
διακοσμηση χρωμα κουρτινεσδιακοσμηση χρωμα κουρτινεσ

 

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Εκτός από το να προστατεύουν τους καναπέδες και τις πολυθρόνες μας, τα καλύμματα χαρίζουν στυλ. Τα μοτίβα και τα χρώματα τους μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο με τον πιο οικονομικό τρόπο. Μπορείτε ακόμη να παίξετε με μαξιλάρια ή επιλέξτε ένα χρωματιστό bohemian rug για μια πιο ανοιξιάτικη άποψη!

διακοσμηση χρωμα καλυμματα   διακοσμηση χρωμα καλυμματα
 
διακοσμηση χρωμα

 

ΒΑΖΑ - ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ

Αν πάλι φοβάστε τις αλλαγές, υπάρχει κι άλλη λύση! Μπορείτε πολύ απλά να αγοράσετε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα και να γεμίσετε τα δωμάτια με μοναδικά στοιχεία.  Άλλωστε η διακόσμηση του σπιτιού δεν χρειάζεται να στηρίζεται εξολοκλήρου στα έπιπλα. Βάζα και σερβίτσια στα χρώματα της φύσης άλλοτε έντονα ή pale μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

διακοσμηση χρωματα   διακοσμηση χρωματα
 
διακοσμηση χρωματα